KARIÉRA


Do našeho hotelového provozu v Praze hledáme kolegu na pozici samostatný šéfkuchař pro eventový provoz. Rádi bychom přivítali nového spolupracovníka, který se nebojí vést malý tým lidí v kuchyni a umí spolupracovat s týmem managementu v rámci eventů.

Náplň práce
– dohled nad hotelovými snídaněmi
– tvorba směn pro snídaňový personál
– dodržování předepsaných receptur a pracovních postupů
– dohled nad dodržováním stadardů HACCAP
– objednávání zboží a komunikace s dodavateli
– dohled nad kvalitou a čerstvostí použitých surovin
– dodržování časového harmonogramu výroby
– spolupráce s ostatními v týmu / managementu
– hlavní komunikace se Sales managerem, Event managerem

Požadujeme
– předchozí zkušenost v oboru (výhodou praxe v oblasti eventů)
– samostatnost
– profesionální přístup k práci a svěřenému pracovnímu zadání
– ochotu spolupracovat a vzdělávat se v rámci inovací v oblasti výrobních procesů gastronomie
– schopnost pracovat s vysokým pracovním i časovým nasazením
– pokoru, poctivost, kolektivnost a vstřícnost

 

Nabízíme
– motivační platové ohodnocení
– moderní pracovní prostředí s přátelským kolektivem
– nevšední a rozmanitou pracovní náplň
– zázemí silné a dynamické společnosti
– zaměstnanecké slevy
– MultiSport karta
– možnost pracovního postupu
– parkování
– bonusové ohodnocení v případě dlouhodobého plnění výrobního plánu

Plat / dohodou

Kontaktujte nás na: filip@botelmarina.cz, tel.: 608048441